Время работы:
Пн-Пт: с 9:00-18:00
Ин-Ди инженерный центр

Підготуйте кондиціонер вашого автомобіля до сезонної спеки завчасно

Хто б що не казав про помірний клімат, а в Україні все ж буває надто спекотно. Тому налагоджений кондиціонер в автівці вкрай необхідний. Це не питання комфорту, це про ваше здоров’я та безпеку. За статистикою частота серцевих нападів підвищується саме влітку через надмірну температуру повітря. Це регулярно стає причиною автомобільних катастроф. Тож не гайте часу і швиденько записуйтесь на перевірку і ремонт системи кондиціювання салону. Якісні послуги за помірними цінами надасть СТО Master Service. Знайти їх можна, перейшовши на сайт мережі STO.ms.

 

  • Які послуги пропоную СТО Master Service

 

Перш за все хочеться відзначити — це мережа якісних автосервісів, що відкриті у багатьох містах України. Звернувшись до будь-якого з них, ви отримаєте послуги стабільної якості, до якої ви звикли. Тобто якщо потреба провести ремонт виникла, скажімо, у Львові, а до того ви обслуговувались у Харкові, без вагань прямуйте у львівську філію.

Тепер ближче до діла. Перейшовши на сторінку https://sto.ms/ua/avtokondiczioneryi , ви зможете замовити будь-які супутні послуги:

  • Діагностика системи кондиціювання.
  • Перевірка якості холодоагенту та заправка системи.
  • Антибактеріальна обробка.
  • Ремонт або заміна компресора.
  • Ремонт або заміна інших вузлів — шківа, муфти, ремкомплекту, клапана, золотника компресора.

На власному складі в наявності майже всі запчастини та витратники, що мають сталий попит. Це продукція перевірених постачальників — як оригінальна, так і аналоги чудової якості. На ремонт кондиціонера вашого авто знадобиться мінімум часу. Тож переходьте за посиланням, заповнюйте форму зворотного зв’язку та очікуйте на дзвінок менеджера.

 

  • Про ціни на діагностику, ремонт та сервісне обслуговування кондиціонера автомобіля

 

Master Service пропонує приємний прайс на свою роботу. Звичайно, він залежить від складності, обсягів проблеми, використаних комплектувальників і матеріалів. Але завдяки тому, що СТО має постійний потік клієнтів, то й ціни залишаються вигідними. Звичайно, є плюшки постійним клієнтам — від спеціальних сезонних пропозицій до знижок на запчастини та витратні матеріали.

Щодо рекомендацій — СТО Master Service отримує чудові відгуки. Це підтверджується великою кількістю постійних клієнтів, що рекомендують послуги автосервісу своїм друзям, родичам, колегам. Завітайте й ви, аби зробити власні висновки.