Время работы:
Пн-Пт: с 9:00-18:00
Ин-Ди инженерный центр

Плити ЦСП: будівельний матеріал з чудовими показниками

Якщо вам потрібен міцний, легко оброблюваний, конструкційно зручний матеріал, будь-який будівельник порекоменує купити плити ЦСП. До речі, в каталозі онлайн магазину XataKryta ви знайдете дуже великий асортимент таких листів від відомих виробників.

Секрет неймовірного поєднання характеристик криється в технології виготовлення плит ЦСП:

✔️Деревну стружку відбирають за походженням та розміром. Цемент також підбирається за встановленими стандартами якості.

✔️Деревну стружку змішують з цементом та іншими додатковими компонентами, такими як вода, адгезиви, підсилюючі добавки тощо. Ця суміш має оптимальне співвідношення для забезпечення необхідних характеристик плит ЦСП.

✔️Отриману суміш розкладають в спеціальні форми або на пласкі поверхні. Форми можуть мати різні розміри та конфігурації відповідно до потреб.

✔️Після цього використовується тиск, щоб забезпечити щільність матеріалу та видалення зайвої вологи. Цей процес може включати гідравлічне або механічне стискання.

✔️Далі плити піддаються процесу висихання та витримці, щоб досягти необхідної міцності та стійкості.

✔️Після витримки плити можуть піддаватися додатковій обробці. Їх шліфують, фарбують або наносять на них захисне покриття.

Після цього ви отримуєте міцні плити ЦСП з рівною поверхнею. Двлі їх можна використовувати для облаштування стінових перегородок, вирівнювання стін, виготовлення вбудованих меблів. Купити плити ЦСП — дуже просто, якщо перейти на сайт XataKryta та оформити замовлення.